Ενημέρωση για τροποποίηση της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

(1 - user rating)

Δελτίο Τύπου
  
25/06/2019 

Ενημέρωση για τροποποίηση της παραγράφου 3α του ΚΕΦ.VI «ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ)» της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Σας γνωρίζεται ότι, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr, τροποποίηση της παραγράφου 3α του ΚΕΦ.VI «ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΠΚΕ)» της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, ως προς τις « Βεβαιώσεις Ικανότητας Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.»




Δελτίο Τύπο
21/06/2019 

Ενημέρωση για τροποποίηση του Παραρτήματος Α  της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Σας γνωρίζεται ότι, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr, τροποποίηση του Παραρτήματος Α  της προκήρυξης διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές  Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, μόνο ως προς το εδάφιο « ΣΩΜΑΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ).


Κατεβάστε από την παρακάτω διεύθυνση τα σχετικά έγγραφα.
1. Οίκοθεν Τροποποίηση - Βεβαιώσεις Ικανότητας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., Πανελλαδικές 2019, ΩΔΗΓ46ΜΚ6Π-ΦΩΩ
2. Οίκοθεν Τροποποίηση, Πανελλαδικές Πυροσβεστική  2019, ΩΙΘ146ΜΚ6Π-5ΣΓ


Σύστημα Υποβολής Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου

(1 - user rating)
Κατεβάστε τα αρχεία που σχετίζονται με την συμπλήρωση και υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου
  1. Εγκύλιος Μηχανογραφρικού 2019
  2. ΥΠΠΕΘ 20.06.2019 - ΓΕΛ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ (ΚΩΔΙΚΟΙ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ)
  3. ΥΠΠΕΘ 20.06.2019 - ΕΠΑΛ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ (ΚΩΔΙΚΟΙ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ)
 

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων

(1 - user rating)
Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο το έγγραφο σχετικά με τον ορισμό εξεταστικών κέντρων μουσικών μαθημάτων : 

Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και  «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» για εισαγωγή στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων και κατανομή υποψηφίων, έτους 2019

Εξετάσεις Ειδικών Μαθημάτων 2019

(3 - user rating)
Κατεβάστε από τους παρακάτω συνδέσμους τα έγγραφα σχετικά με τα εξεταστικά κέντρα των ειδικών μαθημάτων
  1. Εξεταστικά κέντρα Ειδικών Μαθημάτων 2019
  2. Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων (ξένες γλώσσες-σχέδια-μουσική).
 

Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20.

(1 - user rating)
Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.yen.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών/στριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Μπορείτε να κατεβάσετε την σχετική προκήρυξη κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : Προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών/σπουδαστριών στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού Ακαδημαϊκού Έτους 2019-20.


Πληροφορίες σχετικά με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»

(1 - user rating)

Kατόπιν ερωτημάτων που περιήλθαν στην υπηρεσία μας, σχετικά με την εξέταση του μαθήματος «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα παρακάτω:

  1. Σχετικά με την ύλη από την οποία θα επιλεγούν τα εξεταζόμενα κομμάτια πρέπει να είναι δύο κομμάτια μετρίου επιπέδου δυσκολίας, ένα αργό και ένα γρήγορο, από τα οποία η εξεταστική επιτροπή θα υποδείξει ένα εκ των δύο προς εξέταση, από 2 έως 6 λεπτά. Το «μέτριο» επίπεδο αντιστοιχεί στην ύλη του 5ου και 6ου επιπέδου σπουδών οργάνων επιλογής όπως περιγράφεται στο αναλυτικό πρόγραμμα των Μουσικών Γυμνασίων και Λυκείων (φεκ2858/Β/28-11-2015).
  2.  Σε ότι αφορά την Λόγια Δυτική Μουσική και την Βυζαντινή Μουσική οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και να καταθέσουν εγκαίρως (μέσω ενός επιτηρητή) προς χρήση από την επιτροπή μια καθαρή παρτιτούρα των επιλεγέντων έργων, ώστε οι εξεταστές να έχουν πλήρη εικόνα των έργων που εξετάζονται οι υποψήφιοι.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΗΛΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

(3 - user rating)

Ενημερώνουμε ότι οι υποψήφιοι του Ειδικού μαθήματος των Αγγλικών που θα εξεταστούν την Παρασκευή 21-6-2019, θα πρέπει να προσέλθουν στο Εξεταστικό Κέντρο (1ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης) στις 9.20π.μ. (εκείνη την ώρα θα χτυπήσει κουδούνι για να εισέλθουν στις αίθουσες εξέτασης).

Από την Πρόεδρο του Ε.Κ.
Βαγή Φωτεινή

Ενημέρωση σχετικά με συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, όσον αφορά τον αριθμό εισα

(1 - user rating)

Ανακοινώνουμε ότι, η συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων, είναι αναρτημένη στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος: www.fireservice.gr.

Κατεβάστε στην συμπληρωματική προκήρυξη από τον παρακάτω σύνδεσμο


Προκήρυξη για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων 2019

(1 - user rating)
Κατεβάστε την προκήρυξη για την εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων 2019



Προκήρυξη για την εισαγωγή υποψηφίων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2019

(1 - user rating)
Κατεβάστε την προκήρυξη για την εισαγωγή υποψηφίων στις Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2019


Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2019-20

(1 - user rating)
Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο το έγγραφο με θέμα : "Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας Υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. ακαδημαϊκού έτους 2019-20"



Διαδικασίες διενέργειας των εξετάσεων για την εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών

(1 - user rating)
 
 

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

(1 - user rating)


Δελτίο Τύπου : Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α

(1 - user rating)
Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο το Δελτίο τύπου για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α



«Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων»

(1 - user rating)
Κατεβάστε από τον παρακάτω σύνδεσμο την προκήρυξη για το Λιμενικό



Joomla templates by a4joomla