Ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/τριών, για το σχολικό έτος 2023-2024

(1 - user rating)

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. -Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2023-24, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέω-σης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύ-θυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 28η Ιουνίου 2023 και ώρα 07:00 έως και την 07η Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.


Ενημερώνουμε τους γονείς - κηδεμόνες μαθητών που θα φοιτήσουν στο 1ο ΓΕΛ Αλεξ/πόλης  κατά το σχολικό έτος 2023-2024, αφού κάνουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής των μαθητών μέσω της εφαρμογής e-eggrafes (με κωδικούς taxis) από 28/6/2023 εως και 7/7/2023, και επιβεβαιώσουν μέσα από την εφαρμογή e-eggrafes ότι το παιδί τους έχει κατανεμηθεί στο σχολείο μας (για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη), θα πρέπει να μας καταθέσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο (ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του σχολείου) τα παρακάτω έγγραφα αφού τα κατεβάσουν , τα συμπληρώσουν και τα υπογράψουν ψηφιακά ή χειρόγραφα:


Για την Α΄ ΤΑΞΗ:

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ ΤΑΞΗΣ

2.  ΑΔΥΜ

3.Υπεύθυνη Δήλωση ετέρου κηδεμόνα (όπου απαιτείται)

4. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας μαθητή/τριας

 


Για την Β΄ τάξη:

 

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Β΄ ΤΑΞΗΣ

2.Υπεύθυνη Δήλωση ετέρου κηδεμόνα (όπου απαιτείται)

3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας μαθητή/τριας

 


Για την Γ΄ τάξη:

 

1. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Γ΄ ΤΑΞΗΣ

2.Υπεύθυνη Δήλωση ετέρου κηδεμόνα (όπου απαιτείται)

3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας μαθητή/τριας

 

 

Σε περίπτωση αδυναμίας εκτύπωσης ή και  αποστολής των παραπάνω εγγράφων επικοινωνήστε με το σχολείο στο τηλέφωνο 25510-26455 ή να προσέλθετε καθημερινά εως 24/7/2023 και μετά κάθε Δευτέρα εως 31/8/2022 και ώρες  9.00-13.00.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Τα έγγραφα συμπληρώνονται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα που υπογράφει την ηλεκτρονική δήλωση.



Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε τα έντυπα
Εγκύκλιος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ - ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΓΕ.Λ.
ΦΕΚ


Joomla templates by a4joomla