ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

(1 - user rating)

1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ
Ανθεμίου 3 - 68132 Αλεξανδρούπολη
Τηλ:. 2551026455  Fax: 2551088512
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ιστοσελίδα: http://1lyk-alexandr.evr.sch.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021 τα σχολεία θα επαναλειτουργήσουν κανονικά με την δια ζώσης διδασκαλία και την παρουσία των μαθητών και εκπαιδευτικών στο σχολείο.

Σας υπενθυμίζουμε ότι:

-          Ώρα προσέλευσης των μαθητών ορίζεται η ώρα 8:15 το πρωί,
-          Ώρα έναρξης του Ωρολογίου Προγράμματος στις 8:25 το πρωί,
-          Ώρα λήξης του Ωρολογίου Προγράμματος  έως 14:10 το μεσημέρι

Το Ωρολόγιο Πρόγραμμα του Σχολείου, το Ωράριο Διδασκαλίας με τα Διαλείμματα, οι Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου καθώς και η Ενημερωτική Επιστολή που σας έχει ήδη αποσταλεί στην αρχή της σχολικής χρονιάς είναι αναρτημένα στην Ιστοσελίδα του σχολείου μας.
-          Οι μάσκες για όλους, μαθητές και καθηγητές, είναι υποχρεωτικές σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου. Επίσης οι μαθητές καλό είναι να διαθέτουν και δεύτερη μάσκα στην σχολική τους τσάντα για πιθανή αντικατάσταση της μάσκας  που φορoύν λόγω φθοράς ή ύγρανσής της. ΟΔΗΓΙΕΣ για την σωστή χρήσης μάσκας  ΕΔΩ
-          Οι κανόνες υγιεινής και προστασίας από τον COVID-19, όπως έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ ΕΔΩ και το Υπουργείο Παιδείας  ΕΔΩ.
-          Για οποιαδήποτε πρόβλημα και σε περίπτωση απουσίας μαθητή/τριας από το σχολείο παρακαλώ να ενημερώνετε τηλεφωνικά το σχολείο.

Σας ενημερώνουμε ότι:

  1. Το Κυλικείο του σχολείου δεν θα λειτουργήσει τον μήνα Φεβρουάριο (έχει προκηρυχτεί νέος διαγωνισμός) και οι μαθητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Φαγητό – Νερό ή ότι επιθυμούν πριν την είσοδό τους στο σχολείο, διότι οι πόρτες του σχολείου θα παραμένουν κλειστές καθόλη την διάρκεια λειτουργίας του.
  2. Οι βαθμοί του Α΄ τετραμήνου θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά την 2η εβδομάδα του Φεβρουαρίου – θα έχετε ενημέρωση για την ημερομηνία.
  3. Βεβαιώσεις μετακίνησης των μαθητών θα δοθούν την 1η ημέρα προσέλευσής τους στο σχολείο.


Η Διευθύντρια
Βαγή   Φωτεινή
ΠΕ 82  Μηχανολόγος Μηχ/κός
Joomla templates by a4joomla