«Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με τίτλο “I.R.O. Hellas International Robot Olympiad” για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε. από τον Οργανισμό IN.TE.SO. – Information Technology Society – σχ. έτ. 2019-2020».

(1 - user rating)

Απαντώντας στην από 25-06-2019 αίτησή σας και τα συνημμένα σε αυτή, που αφορά σε αίτημα για έγκριση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με τίτλο “I.R.O. Hellas International Robot Olympiad”, προκειμένου να συμμετάσχει η Ελλάδα επίσημα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής I.R.O., για μαθητές/τριες Π.Ε. και Δ.Ε., σχολικού έτους 2019-2020, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το Απόσπασμα Πρακτικού 7/06-02-2020 του Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., εγκρίνουμε τον ανωτέρω Μαθητικό Διαγωνισμό, η διεξαγωγή του οποίου θα πραγματοποιηθεί υπό τις εξής προϋποθέσεις:

  • Από τον δικτυακό τόπο της IN.TE.SO. να παρέχεται πρόσβαση στους/στις ενδιαφερόμενους/ες στην ειδική web πλατφόρμα εκπαίδευσης ανοιχτού κώδικα, όπως αναφέρεται στα έντυπα που έχουν υποβληθεί,
  • Οι οργανωτές να δημοσιοποιήσουν προς το Ι.Ε.Π. τον απολογισμό, καθώς και τα παιδαγωγικά - διδακτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από τη διενέργεια του διαγωνισμού,
  • Η συμμετοχή μαθητών/τριών θα είναι προαιρετική και θα γίνει με ευθύνη των κηδεμόνων τους,
  • τα σχολεία δεν θα έχουν καμία εμπλοκή στην οργάνωση και διεξαγωγή του εν λόγω διαγωνισμού ούτε στην προετοιμασία των μαθητών/τριών,
  • οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν από τους/τις κηδεμόνες απευθείας στον όμιλο IN.TE.SO. χωρίς να υπάρξει ενδιάμεση παρέμβαση ή διευκόλυνση από τις σχολικές μονάδες.

Για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών που θα συμμετάσχουν ισχύουν οι διατάξεις της υπ΄αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-02-2020 (Β΄ 456) Υ.Α. με θέμα «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας».
Ο διαγωνισμός IRO απευθύνεται σε μαθητές/τριες όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας 9-18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό IN.TE.SO. (Information Technology Society), διεύθυνση: Αθλητικό Πάρκο
Ομονοίας, Σέρρες – 62110, Σέρρες, Υπεύθυνος επικοινωνίας: κ. Τσελέπης Εμμανουήλ, τηλ.: 210 - 220.4410, ιστοσελίδα: www.inteso.org , email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

Σημειώνεται ότι η μετακίνηση και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων στον εν λόγω μαθητικό
διαγωνισμό θα γίνει χωρίς δαπάνη για το Δημόσιο.


Με εντολή Υφυπουργού
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΚΙΚΑ



Joomla templates by a4joomla