ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

(1 - user rating)

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου συγχαίρει το μαθητή της Γ' τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης Δημαρά Θεοφάνη, ο οποίος είναι ο μοναδικός Έλληνας μαθητής που έλαβε τη διατλαντική υποτροφία Benjamin Franklin και θα συμμετάσχει στο Θερινό Ινστιτούτο για Νέους, μαζί με άλλους συνομιλήκους του από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η διάκριση αυτή τιμά, κατ' αρχάς, τον ίδιο, δίνοντάς του την ευκαιρία να βιώσει μια μοναδική εμπειρία ζωής και να γνωρίσει νέα μονοπάτια γνώσης αλλά και την αμερικανική κοινωνία. Τιμά, επίσης, την οικογένειά του, ως πολύτιμο αρωγό των προσπάθειών του.

Βεβαίως, θα ήθελα να συγχαρώ και το σχολείο του μαθητή, το 1ο Γενικό Λύκειο Αλεξανδρούπολης, τη Διοίκησή του, καθώς και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την πολύτιμη συνεισφορά του σε αυτή τη διάκριση.

Η επιλογή του μαθητή Δημαρά Θεοφάνη χαροποιεί το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας της πόλης μας, εκ μέρους της οποίας θα ήθελα να του ευχηθώ η διατλαντική υποτροφία Benjamin Franklin να είναι η αρχή μιας δημιουργικής και γεμάτης προκλήσεις και διακρίσεις πορείας.

Μακάρι οι νέοι του τόπου μας να ξεχωρίζουν και να καταφέρνουν να κατακτούν τα όνειρά τους!

 

 

 

Joomla templates by a4joomla